top of page

BACHELORPROEF

De locatie van mijn project heb ik aan de hand van mijn leefomgeving gekozen, de kust. Mijn concept is ontstaan door een grondig onderzoek naar waar en wanneer ik mijn project wou laten doorgaan. De kust vind ik op zijn mooist in de winter, wanneer je kan uitwaaien op een verlaten strand. Daarom vindt mijn project enkel plaats in de maanden buiten het seizoen. Ik ben opzoek gegaan naar een ideale plek om mijn unit te plaatsen, dicht bij de setting: de duinen, het strand en de zee. Parkeerstroken tussen de kustgemeentes voldoen aan mijn criteria’s naar wat ik streefde, een rustige plek, geen belemmeringen voor omwonende en het belangrijkste, met zicht op de setting.In de winter deze parkeerstroken zo goed als leeg, waardoor het een ideale plek is om mijn unit een tijdelijke plek te geven.

Mijn tijdelijke unit wordt opgebouwd uit zeecontainers. Deze hebben een geschikte afmeting om de units van 30, 60 en 90 te vormen. De zeecontainers passen perfect bij de gekozen locatie.

Bovendien is mijn unit zelfvoorzienend van elektriciteit aan de hand van windmolens op het dak. Ook is er één container voorzien om drinkwatertanks te voorzien en ook een watertank voor het afvalwater op te vangen.

30

60

90

bottom of page